Always & Forever // Messageboard
				« A+F Board » => Announcements, Feedback & News => Message started by: Lumos on October 07, 2004, 03:16:09 pm
			

Title: yet another question
Post by: littlehafling on October 07, 2004, 03:16:09 pm

Yes, yes. Pesky questions! ::) :P Anyway, I was going to ask...

Whenever I do font colors, moving fonts, italics, bolds, etc...it always has the thing, or whatever it is. How could I get rid of that? It's quite annoying when I'm writing in my fanfic, and I make Elijah think in italics...the brackets are so annoying! lol!

Could someone help me, please? Thanks. ;D

Title: Re:yet another question
Post by: Cristiel on October 07, 2004, 03:23:46 pm

What do you mean? They disappear when you post so I don't see the problem :-\

Title: Re:yet another question
Post by: littlehafling on October 07, 2004, 03:26:56 pm

they're always there when I post. :( is it something I do incorrectly, maybe?

Title: Re:yet another question
Post by: Cristiel on October 07, 2004, 03:30:29 pm

Yes, you must be doing something wrong cause they're not supposed to be there.

What you need to get when you want to post in italic is something that looks like this, but without the blanc spaces before the i (did that just to show how it needs to be done) ;)

[ i]Test[/ i]

Test

Title: Re:yet another question
Post by: littlehafling on October 07, 2004, 03:44:02 pm

Test

let's see if it works....if it does: yay! thanks! lol. if it doesn't...it must be my computer or something. lets see...

Title: Re:yet another question
Post by: Cristiel on October 07, 2004, 03:45:23 pm

It did work ;D

Title: Re:yet another question
Post by: littlehafling on October 07, 2004, 03:45:41 pm

WOOHOO!!! lol!! I don't know what the heck I was doing, but I'm pretty sure I've got it now! ;D thanks!

Title: Re:yet another question
Post by: Cristiel on October 07, 2004, 03:46:20 pm

You're welcome ;)


Always & Forever // Messageboard | Powered by YaBB SE
© 2001-2002, YaBB SE Dev Team. All Rights Reserved.